Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις 20/1

Αγωνία για Σκόκο
Τις εξελίξεις που θα προκύψουν από την συνάντηση των εκπροσώπων του Νάτσο Σκόκο με τους διοικούντες την ΑΕΚ περιμένουν στον Ολυμπιακό.

Αποφασίζει για Λεντέσμα
Για την παραμονή ή όχι του Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα στον Ολυμπιακό θα αποφασίσει άμεσα ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις 17/1

Στον "αέρα" του Καστίγιο
Πάνω του την έχει πάρει την υπόθεση της μετακίνησης του στον Ολυμπιακό ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο μετά τα εμπόδια που πρόβαλαν οι άνθρωποι της Σαχτάρ.

Νίκη στην Καβάλα οι Νέοι
Ένα γκολ του Πετρόπουλου στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν ικανό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ21 της Super League.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις

Ολύμπια Λ. - Ολυμπιακός 59-87
Παίζοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός νίκησε την Ολύμπια Λάρισας με 87-59 και έφτασε τις 11 επιτυχίες στην φετινή Α1, παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός 7-24
Την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα ματς της Α1 πέτυχε ο Ολυμπιακός, που νίκησε τον Νηρέα στο Χαλάνδρι με 24-7.

Προπονήθηκε κανονικά ο Ντιόγκο
Θετικά εξελίχθηκε η προπόνηση του Σαββάτου για τον Ολυμπιακό, καθώς προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ο Λουίς Ντιόγκο. Το γεγονός αυτό, σίγουρα χαροποίησε τον προπονητή του ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου ματς με τήν Καβάλα (19:00, Novasports 1) στο "Ανθή Καραγιάννη" για την 18η αγωνιστική της Super League.

Δυο χρόνια από το αιώνιο γλέντι!
Ζωή να έχουμε να τα θυμόμαστε... Είναι κάπως διαφορετική η απόλαυση, όταν υπάρχει "πάρτι" με τον αιώνιο αντίπαλο και από τέτοια άλλο τίποτα. Ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της κρατικής τηλεόρασης ήταν το "Σαν Σήμερα", το οποίο μας μετέφερε σε γεγονότα του παρελθόντος και τα οποία είχαν πολύ μεγάλη σημασία.

"Ο Νάτσο θέλει να φύγει"
Για ακόμη μια φορά ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο εξέφρασε την επιθυμία του πελάτη του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

ΝΤΑ - τολο, ΝΙΕΤ - Νέρι;
Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Χεσούς Ντάτολο για να υπογράψει τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα εμπόδια από τους Ουκρανούς για τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις

Μέχρι την Δευτέρα το χαρτί για Καστίγιο
Το πολυπόθητο χαρτί για τον Νέρι Καστίγιο δεν έφτασε την Παρασκευή στα γραφεία της ΠΑΕ, μέχρι την Δευτέρα (18/1), το αργότερο, θα το περιμένουν οι "ερυθρόλευκοι" ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μεξικανού από την Σαχτάρ στον Ολυμπιακό.

Γκαλέτι: "Nα υπερασπίζομαι την φανέλα μας"
"Σύντομα θα επιστρέψω για να συνεχίσω να υπερασπίζομαι την φανέλα μας" τόνισε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στο προσωπικό του σάιτ.

Στο Χαλάνδρι για το 5 στα 5
Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των γυναικών, ο Ολυμπιακός αναμετράται στο Χαλάνδρι με το Νηρέα (16:30) και φυσικά ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το 5 στα 5 και η διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς Παπαλουκά αλλά με Σόφο στη Λάρισα
Χωρίς τους Παπαλουκά και Γλυνιαδάκη, αλλά με τον Σχορτσανίτη στην αποστολή, θα παίξει ο Ολυμπιακός εναντίον της Λάρισας εκτός έδρας, το Σάββατο (17:00, ET-1) για την 12η αγωνιστική της Α1.

Φιλόμενο: "Εκτιμώ τον Ολυμπιακό"
Ο Λούσιο Φιλόμενο παραδέχτηκε ότι σέβεται τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ενώ αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Πειραιά.

Mε Στολτίδη και Ντάρμπισιρ στη Καβάλα
Με τον Ιεροκλή Στολτίδη και τον Λούα Λούα στην "ερυθρόλευκη" αποστολή θα ταξιδέψει στη Καβάλα ο Ολυμπιακός, βασικός αναμένεται να αγωνιστεί ο Ματ Ντάρμπισιρ την Κυριακή (19:00, NOVA).

«Διπλό με τον κόσμο μας»
Ο Ντουντού με μήνυμα του στο προσωπικό του μπλογκ τονίζει ότι ο Ολυμπιακός έχοντας την συμπαράσταση των οπαδών του θα πάρει το διπλό στην Καβάλα.

Στις 21/3 το ντέρμπι!
Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στις 21 Μαρτίου θα γίνει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον ακατονόμαστο.

Βασικός ο Ματ!
Με τον Ντάρμπισιρ στην αρχική ενδεκάδα θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Καβάλα και ο Λούα Λούα θα είναι στον πάγκο.

Την τελευταία στιγμή για Ντιόγκο
Το Σάββατο θα αποφασιστεί εάν ο Βραζιλιάνος θα ακολουθήσει την αποστολή στην Καβάλα.

Οι διακρίσεις του Θρύλου στην Α' φάση
Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα και κατέκτησε την κορυφή του ομίλου του. Επειδή μάλιστα τίποτα δεν είναι τυχαίο στον αθλητισμό, τα νούμερα σε βασικές στατιστικές κατηγορίες καταδεικνύουν ότι η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη δικαίως κατάφερε να τερματίσει πρώτος και καλύτερος, έχοντας τις δικές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Γκαλέτι: "Σας ευχαριστώ όλους"
"Ευχαριστώ τους γιατρούς για τη φροντίδα τους όλες αυτές τις μέρες. Νιώθω καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξή του όλο αυτό το διάστημα", είπε αρχικά ο Γκαλέτι και συμπλήρωσε: "Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι έτοιμος". Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Μαγικό γκολ του Ζιοβάνι
Στο δεύτερο φιλικό του με την Σάντος, ο Ζιοβάνι κατάφερε να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά πως η τέχνη του σκοραρίσματος είναι εφάμιλλη του ονόματός του.

Αμφίβολος ο Ντιόγκο
Πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντιόγκο κόντρα στην Καβάλα.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο τοπ-16
Η κλήρωση της Δευτέρα για το τοπ-16 της Ευρωλίγκα έχει… χαρακτήρα ορισμού, αφού το μόνο που ενδεχομένως να έχει σημασία είναι η το πως θα κληρωθούν οι όμιλοι του τοπ-16, ώστε να γνωρίζουμε και πως θα σταυρώσουν στα πλέι-οφ.

Έρχεται ο Ντάτολο
Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού στην χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου, Χεσούς Ντάτολο για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Παίζει άλλη μία μεταγραφή
Στον Ολυμπιακό αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Περιμένουν και Σκόκο
Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Χεσούς Ντάτολο ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα έναν ακόμα Αργεντινό.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις

Γύρισε σελίδα ο Κοβάτσεβιτς
Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς επέστρεψε στο Σαν Σεμπαστιάν στη Βασκονία έπειτα από 2,5 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα. Ο Σέρβος, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μίλησε για τη νέα ζωή του, επισημαίνοντας πως στην Ελλάδα έκανε πραγματικές φιλίες.

Εξιτήριο ο Γκαλέτι
Την Παρασκευή (15/1) θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Επιστροφή για αρχηγό και "Σόφο"
Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό, καθώς οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Σοφοκλής Σχορτσανίτης πάτησαν ξανά παρκέ.

Το ερωτηματικό Ζίκο για Ζαϊρί
Ο Ζίκο δεν έχει κατασταλάξει ακόμα για το αν θα χρησιμοποιήσει βασικό τον Ζαϊρί στον αγώνα με την Καβάλα, παρά το γεγονός πως δεν έχει άλλο καθαρόαιμο δεξί χαφ στη διάθεσή του.

Ολυμπιακός - ΠΑΟ 1-3
Tην ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και αποχαιρέτησε το Challenge Cup. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στους εν Ελλάδι στόχους, όπου η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη είναι πρώτη και με διαφορά στη βαθμολογία της Α1.

Πρόβλημα και με Ντιόγκο!
Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αισθάνθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης(14/1) ο Ντιόγκο, που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό.

Χαλπερίν: "Στόχος ξανά η πρώτη θέση"
Ο Γιοτάμ Χαλπερίν υπογράμμισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρώτη θέση και στη φάση των "16" της Ευρωλίγκα.

Ο Κάκος στην Καβάλα
Ο Τάσος Κάκος θα διευθύνει τον αγώνα Καβάλα-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

10.000 ευρώ πρόστιμο σε Ντουντού-Ιέρο
Η
ΠΑΕ τιμώρησε με 10.000 ευρώ πρόστιμο τους Ιεροκλή Στολτίδη και Ντουντού Σεαρένσε για τα παραπτώματα τους.

Υπογράφει το μεσημέρι ο Καστίγιο
Στα γραφεία της ΠΑΕ θα πάει το μεσημέρι ο Νέρι Καστίγιο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός επιστρέφει στο λιμάνι της καρδιάς του μετά το καλοκαίρι του 2007, με μορφή δανεισμού από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, για 1.5 χρόνο.

Χάρισε το πρόστιμο
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χάρισε το πρόστιμο που είχε επιβάλλει στην ομάδα. Μπέβερλι: "Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να ουρλιάζει".

Κουράγιο Λουτσιάνο...
Ένα χρόνο μετά το πρόβλημα στην καρδιά του Κοβάσεβιτς, έρχεται το πρόβλημα στα νεφρά για τον Γκαλέτι. Θέλει να παίξει στη Καβάλα ο "Λούτσι", 3 με 4 μήνες εκτός δράσης οι πρώτες εκτιμήσεις.

Ολυμπιακός - Παρτιζάν 81-60
Ο Ολυμπιακός τιμώρησε την Παρτίζαν για την ήττα στο Βελιγράδι, συντρίβοντάς την με 81-60 στο ΣΕΦ. Η πρώτη θέση του ομίλου ήταν εξασφαλισμένη, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει βροντερό "παρών". Bίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις

Ολυμπιακός - Ντιναμό Μ. 3-2
Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας με 3-2 σετ στο κλειστό του Ρέντη, που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν σε πολύ καλή βραδιά, ειδικά όμως ο Ιβάν Μίλκοβιτς ήταν καταπληκτικός. Εξαιρετικός στο ντεμπούτο ο Λουίς Φελίπε Φοντέλες, συνέβαλε τόσο στην επίθεση όσο και στην αποδιοργάνωση του ρωσικού μπλοκ.

Κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτέλεσματα των εξετάσεων ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εξέδωσε καθησυχαστική ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Τέλος μπαίνει στην αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο την Τρίτη επειδή ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Από χτες οι γιατροί προχωρήσει σε πολλές εξετάσεις, οι οποίες μέχρι τώρα είναι καθαρές. Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ωστόσο οι γιατροί χαρακτήρισαν ικανοποιητική την κατάσταση της υγείας του παίκτη, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα.

Ολυμπιακός - Λάρισα 14-4
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Λάρισας, επικρατώντας με 14-4 για τη 10η αγωνιστική στο πόλο.

Στην τελική ευθεία με Καστίγιο.
Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε ξανά ο Νέρι Καστίγιο, στην τελική ευθεία ο δανεισμός του για τον επόμενο 1.5 χρόνο στον Ολυμπιακό από την Σαχτάρ.

Κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Παρά τα εμετικά και τις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί για το Λουτσιάνο Γκαλέτι και την περιπέτεια της υγείας του, η κατάστασή του κρίνεται ικανοποιητική, όπως ανακοίνωσε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

"Δεν είπαμε όχι"
Προ των πυλών νέου σίριαλ βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τον Μπεν Αρφά ήρθε να προστεθεί και ο Χεσούς Ντάτολο, ο οποίος την μία εμφανίζεται αρνητικός στο να έρθει στην χώρα μας, την άλλη θετικός και τώρα σκεπτικός.

Δέκα ημέρες έξω!
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ο Κώστας Μήτρογλου έχει υποστεί διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Πάλι δεν προπονήθηκε ο Ντουντού.

Γκολ ο Λούα Λούα!
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο Ρέντη σε φιλικό παιχνίδι τον Ιωνικό, τον οποίο νίκησε με 3-1 με τον Κονγκολέζο να σκοράρει ξανά.