Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

31 Οκτωβρίου 2010

Πράσινα καφριλίκια
Dώδεκα άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο από την αστυνομία πριν από το ντέρμπι ΠΑΟ - Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τέσσερις συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, έξι για κατοχή κροτίδων και βεγγαλικών, ένας για κατοχή πλαστού χαρτονομίσματος και ένας γιατί πετούσε αντικείμενα στις αστυνομικές διμοιρίες. Πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οπαδοί του ΠΑΟ δημιούργησαν επεισόδια έξω από τη θύρα 35 και άρχισαν να πετούν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση μιας χειροβομβίδας κρότου λάμψης και κατάφεραν να απωθήσουν τους οπαδούς, ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.Οι "ομορφιές" του Κάκου στο πιάτο σας
Το RedPlanet.gr έφτιαξε ένα ενδεικτικό βιντεάκι με τα λάθη του Κερκυραίου, Τάσου Κάκου, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, που συνέβαλαν στην ανατροπή του αγώνα και στην ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Περίμεναν περισσότερα από τον Ριέρα
Στον Ολυμπιακό περίμεναν πολλά περισσότερα από τον Άλμπερτ Ριέρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός μέσος πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα του ματς με τους ερυθρόλευκους.

Βλέποντας πέρα από τον Κάκο
Βλέποντας πέρα από τις αποφάσεις του διαιτητή Κάκου, ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο ΟΑΚΑ. Δεν υπήρξε αντίδραση από τον πάγκο όταν ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Ανακοινώσεις υπέρ Βασάρα!
Η Super League και η ΕΠΟ εξέδωσαν ανακοίνωση για την άνανδρη επίθεση στον Κύρο Βασάρα το βράδυ του Σαββάτου

Κέρδος για "Φέτφα" η κακή εικόνα του
Ο Γιάννης Φετφατζίδης μπορεί να έχει πολλά περισσότερα κέρδη από την κακή εικόνα του απ' ότι αν έκανε για μια ακόμη φορά "παπάδες".


Δεν αλλάζει τίποτα...

Η ομάδα του Πειραιά ακριβώς με το ίδιο πλάνο θα πορευτεί για την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ. Τα διδάγματα της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και η φιλοσοφία του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Γεωργάτος: "Να μην υπάρξει πανικός"
Ο Γεωργάτος θεωρεί ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρξει πανικός για την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Εδώ να μείνει o Μιραλάς
Η εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε μία ακόμη απόδειξη γιατί πρέπει να μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό (video).

Κρίμα για τον Ιμπαγάσα
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού. Αν δεν ήταν ο Τάσος Κάκος να του κλέψει στο β' ημίχρονο τον τίτλο του ΜVP, σήμερα όλοι θα μίλαγαν για τον θαυματουργό μέσο.

Μάτια για Φετφατζίδη και Τοροσίδη
Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν αρκετοί κατάσκοποι ξένων ομάδων για να παρακολουθήσουν τους Γιάννη Φετφατζίδη και Βασίλη Τοροσίδη.

Δίπλα στον Θρύλο με τον Πανιώνιο
Την Δευτέρα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο Φάληρο.

Εξοργισμένος ο Μαρινάκης

Εξοργισμένος ο Ευάγγελος Μαρινάκης με την συμπεριφορά ορισμένων στο ΟΑΚΑ, δείτε και το σχετικό βίντεο από το μπουθ.

Bαλβέρδε: "Χάσαμε την ισορροπία μας"
Στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να τονίζει ότι αυτό αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς. Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Ισπανού προπονητή.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

21 Οκτωβρίου 2010

Το διπλό δράμα του Γκαλέτι
Για τις ατυχίες που του χτύπησαν την πόρτα, μίλησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος εκτός όλων των άλλων είχε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της υγείας της μικρότερης κόρης του.

Ποιος Παναθηναϊκός
"Αφήστε το ντέρμπι και κοιτάξτε τον Άρη", λένε στου Ρέντη οι παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού στους νέους, οι οποίοι έχουν αρχίσει από τώρα να σκέφτονται το μεγάλο ματς με Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική.

Υπό την προστασία του Βαλβέρδε
Επιχείρηση προστασίας του Γιάννη Φετφατζίδη έχει ξεκινήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει να μην "καεί" το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Θρύλου.

"Καπνός" τα εισιτήρια με Άρη
"Καπνός" έχουν γίνει σχεδόν όλα τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη. Το sold out την Πέμπτη θεωρείται δεδομένο, καθώς έχουν αποδειχτεί πολύ λίγα τα "μαγικά χαρτάκια" για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Δεν θα προλάβει ο Μήτρογλου
Μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω, θα μπορέσει ο Κώστας Μήτρογλου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".