Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Καινούργια T-Shirt του συνδέσμου!


Η καινούργια κοντομανίκη μπλούζα του συνδέσμου μας θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη Δευτέρα. Η τιμή τους είναι 15 euro για τα μέλοι και 17 euro για τα μη μέλοι.




Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

   Τα τύμπανα βαρούσαν δυνατά, τα καπνογόνα πήρανε φωτιά στο στάδιο της Χαλκίδας και οι  γαύροι της Θύρας 7 αποθέωσαν τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Πειραιώς που αγωνίστηκαν κόντρα σε βετεράνους του ΑΟ Χαλκίς. Τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή και τους έκαναν να αισθανθούν και πάλι πρωταγωνιστές. 
  Μέσα σε μαγικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει 1.000 θεατές, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του ΑΟΧ κοντραρίστηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.
  Οι ερυθρόλευκοι άσοι επικράτησαν 3-1 χάρη στα τέρματα των Σταυρόπουλου,Βαΐτση και Γεωργουδάκη που έχει περάσει και από τον ΑΟ Χαλκίς ένα φεγγάρι. Το γκολ της τιμής πέτυχε για τους Χαλκιδέους ο Αυλωνίτης.
 



Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Φιλικό παιχνίδι των παλαίμαχων παιχτών του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα!

Την Δευτέρα 16 Μαϊου στις 17:30 θα γίνει φιλίκο παιχνίδι των παλαίμαχων παιχτών του Ολυμπιακού και της Χαλκίδας στο γήπεδο της Χαλκίδας. Το North Evia Club 7 θα είναι εκεί!!! Για πληροφορίες επικοινωνίστε στο τηλ.: 6982427345. Η τιμή του εισητηρίου είναι 2.50 euro.