Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

3 Νοεμβρίου 2010

Πάντελιτς: "Είμαι εδώ για την ομάδα μου"
Ο Μάρκο Πάντελιτς πέτυχε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη και χάρισε την πρόκριση στους Πειραιώτες για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ηλιούπολη - Ολυμπιακός 0-1
Με τον Μάρκο Πάντελιτς να σκοράρει στο 87' και να... ξεραίνει τους "πάντες", ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ηλιούπολης με 0-1 στο Αιγάλεω και πέρασε στους "16" του Κυπέλλου, όπου περιμένει ο Αστέρας στην Τρίπολη.

LIVE: Ηλιούπολη - Ολυμπιακός 0-1 (88')
O Oλυμπιακός "σφραγίζει" το εισιτήριο για την φάση των "16" του Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας την Ηλιούπολη στο γήπεδο του Αιγάλεω (17:00, ConnX-TV).

Τρέχουν οι εξελίξεις με Νεγκό
Σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, είναι αρκετά προχωρημένο το θέμα της απόκτησης του Νεγκό από τον Θρύλο.

Βαλβέρδε: "Σοβαροί μέχρι το τέλος"

Σαν τελικό αντιμετωπίζει την σημερινή (17:00, ConnX-TV) αναμέτρηση με την Ηλιούπολη για το Κύπελλο, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αμανατίδης: "Θα πάρουμε το πρωτάθλημ
α"
Με δηλώσεις του ο Γιώργος Αμανατίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Θρύλος θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα.

Πρόκριση και καλή μπάλα με Ηλιούπολη

Ο Ολυμπιακός οφείλει να πάρει την πρόκριση κόντα στην Ηλιούπολη (17:00, ConnX-TV) αποδίδοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο. Μια πιθανή 11άδα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, την ώρα που ο κόσμος θα είναι μαζικά στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Δεν χάνει το ματς ο Νίλσεν

Ο Ματ Νίλσεν προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το "παρών" στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague (3/11, 19:30). Δείτε τα βίντεο.

O Κωνσταντινέας με Πανιώνιο

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας του συνδέσμου Μεσσηνίας θα διευθύνει την Σαββατιάτικη (19:30, NET) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Να κάνει σεφτέ στην Α
1
Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη (19:00, ΝS3) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1.

Αφετηρία νέου σερί

Να αφήσουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΟ και να δημιουργήσουν ένα νέο σερί επιτυχιών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο θέλουν σήμερα (17:00, ConnX-TV) στον Ολυμπιακό. Πρώτη στάση Ηλιούπολη.

Προαγωγή για Λεάντρο
Ένα ακόμα ταλαντούχο παίκτη από τις ακαδημίες τους αναμένεται να προωθήσουν άμεσα οι ερυθρόλευκοι. Ο λόγος για τον Λεάντρο, ο οποίος σύντομα θα υπογράψει τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Πρίντεζης: "O Σπανούλης αλλάζει τις ισορροπίες"
Τον γκαρντ του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, αποθέωσε με δηλώσεις του ο φόργουορντ της Μάλαγα, Γιώργος Πρίντεζης

Δεν ανησυχούν για Μιραλάς
Στον Ολυμπιακό θέλουν να κρατήσουν τον Κέβιν Μιραλάς και τίποτα δεν δείχνει ικανό να τους εμποδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου