Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

5 Νοεμβρίου 2010

Αναλάβετε τις ευθύνες σας άμεσα
Πολλές φορές είναι αναγκαίο να φτάσει κανείς στον πάτο, προκειμένου να δοθεί το κατάλληλο σπρώξιμο, το οποίο θα οδηγήσει στην επιφάνεια... Έναν τέτοιο αγωνιστικό πάτο βιώνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος διαγράφει ως τώρα την χειρότερή του παρουσία σε επίπεδο πρωταθλήματος, δημιουργώντας... ρεκόρ χαμένων αγώνων στο ξεκίνημα της φετινής Α1 βόλεϊ ανδρών.

Στενεύουν τα περιθώρια για τους δυο

Οι Μήτρογλου και Ζαϊρί έμειναν εκτός αποστολής και φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα περιθώρια στενεύουν και για τους δυο, καθώς δεν είναι στα βασικά πλάνα του Βαλβέρδε.

Τα εισιτήρια με την Σαρλερουά

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Σαρλερουά για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ήττα για την ομάδα Νέων
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20. Οι ερυθρόλευκοι δεν τα κατάφεραν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και παρέμειναν στην 11η θέση, έχοντας επτά βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια.

Εκτός οι Ντουντού-Μήτρογλου-Ζαϊρί

Ο Ντουντού δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωσή του και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο (19:30), ενώ ο Βαλβέρδε δεν πήρε μαζί του τόσο τον Μήτρογλου όσο και τον Ζαϊρί

ΝΟΠ - Ολυμπιακός 3-16
Με το... δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στην φετινή Α1 πόλο, νικώντας εκτός έδρας το ΝΟΠ με 16-3. Την Τρίτη παίζει και πάλι στην Πάτρα με τη ΝΕΠ.

Ντοκουμέντο: Η Αστυνομία έγραψε την αλήθεια

Κάγκελα, πέτρες, μάρμαρα και λοστοί! 700 Παναθηναϊκοί στα επεισόδια. Ντοκουμέντο: η Αστυνομία έγραψε την αλήθεια, αλλά την "έγραψαν".

Ο υποκριτής Μάικ Μπατίστ
Ο Μάικ Μπατίστ, που τόσο επιμελώς κάποιοι "θάβουν" τα κατά καιρούς... κατορθώματά του, πριν λίγο καιρό με δηλώσεις του κατηγορούσε ανοιχτά τον Μίλος Τεόντοσιτς για "βρώμικο" παιχνίδι. Τύφλα να 'χει ο Μάικ Ζαμπίδης με τέτοιες κλωτσιές, όπως αυτή κόντρα στον Σάσο Όζμπολτ, με μεγάλο μέρος του Τύπου να περνάει στα ψιλά το χτύπημα του Αμερικανού, ασχολούμενο κυρίως με την ήττα από την Ολίμπια στην Λιουμπλιάνα.

Εκτός δράσης για δύο εβδομάδες
Δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για τον τραυματισμό του Αργεντινού μέσου, ο οποίος υπέστη μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού.

Στην καλύτερη 7άδα ο Ντεσπέιν

Βγήκαν οι κορυφαίοι της 3ης αγωνιστικές σε όλες τις κατηγορίες και στην καλύτερη 7άδα ήταν ο Ντεσπέιν.

Η ΠΑΕ ενημερώνει για τα εισιτήρια
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο (19:30) για την 9η αγωνιστική της Super League.

Στα ρηχά και πάλι ο Ντιόγκο
Ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ντιόγκο στο παιχνίδι με την Σεάρα.

Η αποστολή του Πανιωνίου
Με μία πρωϊνή προπόνηση, που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, στο "Απήλιο", ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (6/11, 19:30).

Όλοι μέλη

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους του και τα μέλη του ότι το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται εγγραφές/ανανεώσεις μελών στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα από τις 16:00.

Τα είπαν Μαρινάκης – Κόκκαλης
Συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας είχαν οι Ευάγγελος Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης.

Νέμεθ: "Κανένα πρόβλημα με Βαλβέρδε"

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Κρίστιαν Νέμεθ ότι έχει πρόβλημα με τον προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Αντίο" από Ομπέρτο

Tην απόφαση να τερματίσει την καριέρα του πήρε ο Φαμπρίτσιο Ομπέρτο μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στην καρδιά.

Θα βάλει πλάτη ο κόσμος
Την συμπαράσταση του κόσμου τους περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο Σαββατιάτικο (19:30, NET) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Ο 12ος παίκτης πρέπει να δώσει και πάλι το "παρών".

Σενάρια για Ντεμπελέ
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με τους Βούλγαρους ο Γκάρα Ντεμπελέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου