Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις

Ολυμπιακός - Ντιναμό Μ. 3-2
Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας με 3-2 σετ στο κλειστό του Ρέντη, που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όλοι οι παίκτες βρέθηκαν σε πολύ καλή βραδιά, ειδικά όμως ο Ιβάν Μίλκοβιτς ήταν καταπληκτικός. Εξαιρετικός στο ντεμπούτο ο Λουίς Φελίπε Φοντέλες, συνέβαλε τόσο στην επίθεση όσο και στην αποδιοργάνωση του ρωσικού μπλοκ.

Κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτέλεσματα των εξετάσεων ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εξέδωσε καθησυχαστική ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Τέλος μπαίνει στην αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο την Τρίτη επειδή ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Από χτες οι γιατροί προχωρήσει σε πολλές εξετάσεις, οι οποίες μέχρι τώρα είναι καθαρές. Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ωστόσο οι γιατροί χαρακτήρισαν ικανοποιητική την κατάσταση της υγείας του παίκτη, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα.

Ολυμπιακός - Λάρισα 14-4
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Λάρισας, επικρατώντας με 14-4 για τη 10η αγωνιστική στο πόλο.

Στην τελική ευθεία με Καστίγιο.
Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε ξανά ο Νέρι Καστίγιο, στην τελική ευθεία ο δανεισμός του για τον επόμενο 1.5 χρόνο στον Ολυμπιακό από την Σαχτάρ.

Κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Παρά τα εμετικά και τις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί για το Λουτσιάνο Γκαλέτι και την περιπέτεια της υγείας του, η κατάστασή του κρίνεται ικανοποιητική, όπως ανακοίνωσε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

"Δεν είπαμε όχι"
Προ των πυλών νέου σίριαλ βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τον Μπεν Αρφά ήρθε να προστεθεί και ο Χεσούς Ντάτολο, ο οποίος την μία εμφανίζεται αρνητικός στο να έρθει στην χώρα μας, την άλλη θετικός και τώρα σκεπτικός.

Δέκα ημέρες έξω!
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ο Κώστας Μήτρογλου έχει υποστεί διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Πάλι δεν προπονήθηκε ο Ντουντού.

Γκολ ο Λούα Λούα!
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο Ρέντη σε φιλικό παιχνίδι τον Ιωνικό, τον οποίο νίκησε με 3-1 με τον Κονγκολέζο να σκοράρει ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου