Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις

Γύρισε σελίδα ο Κοβάτσεβιτς
Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς επέστρεψε στο Σαν Σεμπαστιάν στη Βασκονία έπειτα από 2,5 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα. Ο Σέρβος, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μίλησε για τη νέα ζωή του, επισημαίνοντας πως στην Ελλάδα έκανε πραγματικές φιλίες.

Εξιτήριο ο Γκαλέτι
Την Παρασκευή (15/1) θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Επιστροφή για αρχηγό και "Σόφο"
Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό, καθώς οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Σοφοκλής Σχορτσανίτης πάτησαν ξανά παρκέ.

Το ερωτηματικό Ζίκο για Ζαϊρί
Ο Ζίκο δεν έχει κατασταλάξει ακόμα για το αν θα χρησιμοποιήσει βασικό τον Ζαϊρί στον αγώνα με την Καβάλα, παρά το γεγονός πως δεν έχει άλλο καθαρόαιμο δεξί χαφ στη διάθεσή του.

Ολυμπιακός - ΠΑΟ 1-3
Tην ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη και αποχαιρέτησε το Challenge Cup. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στους εν Ελλάδι στόχους, όπου η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη είναι πρώτη και με διαφορά στη βαθμολογία της Α1.

Πρόβλημα και με Ντιόγκο!
Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αισθάνθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης(14/1) ο Ντιόγκο, που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό.

Χαλπερίν: "Στόχος ξανά η πρώτη θέση"
Ο Γιοτάμ Χαλπερίν υπογράμμισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρώτη θέση και στη φάση των "16" της Ευρωλίγκα.

Ο Κάκος στην Καβάλα
Ο Τάσος Κάκος θα διευθύνει τον αγώνα Καβάλα-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

10.000 ευρώ πρόστιμο σε Ντουντού-Ιέρο
Η
ΠΑΕ τιμώρησε με 10.000 ευρώ πρόστιμο τους Ιεροκλή Στολτίδη και Ντουντού Σεαρένσε για τα παραπτώματα τους.

Υπογράφει το μεσημέρι ο Καστίγιο
Στα γραφεία της ΠΑΕ θα πάει το μεσημέρι ο Νέρι Καστίγιο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός επιστρέφει στο λιμάνι της καρδιάς του μετά το καλοκαίρι του 2007, με μορφή δανεισμού από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, για 1.5 χρόνο.

Χάρισε το πρόστιμο
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χάρισε το πρόστιμο που είχε επιβάλλει στην ομάδα. Μπέβερλι: "Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να ουρλιάζει".

Κουράγιο Λουτσιάνο...
Ένα χρόνο μετά το πρόβλημα στην καρδιά του Κοβάσεβιτς, έρχεται το πρόβλημα στα νεφρά για τον Γκαλέτι. Θέλει να παίξει στη Καβάλα ο "Λούτσι", 3 με 4 μήνες εκτός δράσης οι πρώτες εκτιμήσεις.

Ολυμπιακός - Παρτιζάν 81-60
Ο Ολυμπιακός τιμώρησε την Παρτίζαν για την ήττα στο Βελιγράδι, συντρίβοντάς την με 81-60 στο ΣΕΦ. Η πρώτη θέση του ομίλου ήταν εξασφαλισμένη, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει βροντερό "παρών". Bίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου