Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις

Ολύμπια Λ. - Ολυμπιακός 59-87
Παίζοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός νίκησε την Ολύμπια Λάρισας με 87-59 και έφτασε τις 11 επιτυχίες στην φετινή Α1, παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός 7-24
Την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα ματς της Α1 πέτυχε ο Ολυμπιακός, που νίκησε τον Νηρέα στο Χαλάνδρι με 24-7.

Προπονήθηκε κανονικά ο Ντιόγκο
Θετικά εξελίχθηκε η προπόνηση του Σαββάτου για τον Ολυμπιακό, καθώς προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ο Λουίς Ντιόγκο. Το γεγονός αυτό, σίγουρα χαροποίησε τον προπονητή του ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου ματς με τήν Καβάλα (19:00, Novasports 1) στο "Ανθή Καραγιάννη" για την 18η αγωνιστική της Super League.

Δυο χρόνια από το αιώνιο γλέντι!
Ζωή να έχουμε να τα θυμόμαστε... Είναι κάπως διαφορετική η απόλαυση, όταν υπάρχει "πάρτι" με τον αιώνιο αντίπαλο και από τέτοια άλλο τίποτα. Ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της κρατικής τηλεόρασης ήταν το "Σαν Σήμερα", το οποίο μας μετέφερε σε γεγονότα του παρελθόντος και τα οποία είχαν πολύ μεγάλη σημασία.

"Ο Νάτσο θέλει να φύγει"
Για ακόμη μια φορά ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο εξέφρασε την επιθυμία του πελάτη του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

ΝΤΑ - τολο, ΝΙΕΤ - Νέρι;
Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Χεσούς Ντάτολο για να υπογράψει τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα εμπόδια από τους Ουκρανούς για τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου