Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ειδήσεις

Μέχρι την Δευτέρα το χαρτί για Καστίγιο
Το πολυπόθητο χαρτί για τον Νέρι Καστίγιο δεν έφτασε την Παρασκευή στα γραφεία της ΠΑΕ, μέχρι την Δευτέρα (18/1), το αργότερο, θα το περιμένουν οι "ερυθρόλευκοι" ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μεξικανού από την Σαχτάρ στον Ολυμπιακό.

Γκαλέτι: "Nα υπερασπίζομαι την φανέλα μας"
"Σύντομα θα επιστρέψω για να συνεχίσω να υπερασπίζομαι την φανέλα μας" τόνισε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στο προσωπικό του σάιτ.

Στο Χαλάνδρι για το 5 στα 5
Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των γυναικών, ο Ολυμπιακός αναμετράται στο Χαλάνδρι με το Νηρέα (16:30) και φυσικά ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το 5 στα 5 και η διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς Παπαλουκά αλλά με Σόφο στη Λάρισα
Χωρίς τους Παπαλουκά και Γλυνιαδάκη, αλλά με τον Σχορτσανίτη στην αποστολή, θα παίξει ο Ολυμπιακός εναντίον της Λάρισας εκτός έδρας, το Σάββατο (17:00, ET-1) για την 12η αγωνιστική της Α1.

Φιλόμενο: "Εκτιμώ τον Ολυμπιακό"
Ο Λούσιο Φιλόμενο παραδέχτηκε ότι σέβεται τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ενώ αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Πειραιά.

Mε Στολτίδη και Ντάρμπισιρ στη Καβάλα
Με τον Ιεροκλή Στολτίδη και τον Λούα Λούα στην "ερυθρόλευκη" αποστολή θα ταξιδέψει στη Καβάλα ο Ολυμπιακός, βασικός αναμένεται να αγωνιστεί ο Ματ Ντάρμπισιρ την Κυριακή (19:00, NOVA).

«Διπλό με τον κόσμο μας»
Ο Ντουντού με μήνυμα του στο προσωπικό του μπλογκ τονίζει ότι ο Ολυμπιακός έχοντας την συμπαράσταση των οπαδών του θα πάρει το διπλό στην Καβάλα.

Στις 21/3 το ντέρμπι!
Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στις 21 Μαρτίου θα γίνει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον ακατονόμαστο.

Βασικός ο Ματ!
Με τον Ντάρμπισιρ στην αρχική ενδεκάδα θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Καβάλα και ο Λούα Λούα θα είναι στον πάγκο.

Την τελευταία στιγμή για Ντιόγκο
Το Σάββατο θα αποφασιστεί εάν ο Βραζιλιάνος θα ακολουθήσει την αποστολή στην Καβάλα.

Οι διακρίσεις του Θρύλου στην Α' φάση
Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα και κατέκτησε την κορυφή του ομίλου του. Επειδή μάλιστα τίποτα δεν είναι τυχαίο στον αθλητισμό, τα νούμερα σε βασικές στατιστικές κατηγορίες καταδεικνύουν ότι η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη δικαίως κατάφερε να τερματίσει πρώτος και καλύτερος, έχοντας τις δικές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Γκαλέτι: "Σας ευχαριστώ όλους"
"Ευχαριστώ τους γιατρούς για τη φροντίδα τους όλες αυτές τις μέρες. Νιώθω καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξή του όλο αυτό το διάστημα", είπε αρχικά ο Γκαλέτι και συμπλήρωσε: "Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι έτοιμος". Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Μαγικό γκολ του Ζιοβάνι
Στο δεύτερο φιλικό του με την Σάντος, ο Ζιοβάνι κατάφερε να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά πως η τέχνη του σκοραρίσματος είναι εφάμιλλη του ονόματός του.

Αμφίβολος ο Ντιόγκο
Πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντιόγκο κόντρα στην Καβάλα.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο τοπ-16
Η κλήρωση της Δευτέρα για το τοπ-16 της Ευρωλίγκα έχει… χαρακτήρα ορισμού, αφού το μόνο που ενδεχομένως να έχει σημασία είναι η το πως θα κληρωθούν οι όμιλοι του τοπ-16, ώστε να γνωρίζουμε και πως θα σταυρώσουν στα πλέι-οφ.

Έρχεται ο Ντάτολο
Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού στην χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου, Χεσούς Ντάτολο για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Παίζει άλλη μία μεταγραφή
Στον Ολυμπιακό αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Περιμένουν και Σκόκο
Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Χεσούς Ντάτολο ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα έναν ακόμα Αργεντινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου